Livet - hvor svært kan det være
Livet - hvor svært kan det være
Dato: 29.01.2019 kl. 20:00
Nummererede pladser


En komedie om livet fortalt bagfra

En poetisk og humoristisk fabuleren over livets forskellige stadier set gennem et livslangt venskab. Vi følger vennerne Tom og Alex fra de dør til deres allerførste møde i barndommen. For historien fortælles baglæns.

Vi begynder altså med døden - så er det triste ligesom overstået. Så følger en række genkendelige livskapitler: fra senilitet med åbent tishul, over modenhed og ældregymnastik, midtvejskriser og absurde bodelinger. Vi fortsætter kronologisk baglæns med karriere, familie, den store kærlighed og livets tilfældigheder. Derefter de grænseløse ungdomsdrømme, den spirende seksualitet og løfterne om evig troskab - sværget med blod! Og vi slutter selvfølgelig med begyndelsen. Et venskab, der begynder med slikposer, snotnæser og nå ja - åbent tishul.

Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard er et par erfarne herrer inden for teater, film og revy, og mange vil kende dem fra mange år i Cirkusrevyen. Dansk revys succesfulde forfatterduo Vase & Fulgsang har efterhånden leveret tekster til alle landets revyer og har desuden - med stor succes - bearbejdet Folketeatret versioner af Sommer i Tyrol og senest Frøken Nitouche.
Forestillingen er en co-produktion med Aarhus Teater.

Medvirkende:
Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard (ja de to fra Cirkusrevyen)